Om

Vi är ett tillverkande företag inom verkstadsindustrin. Vår nisch är bearbetning samt tillverkning av stora konstruktioner i stål.
Vårt stora lager av plåt i varierande dimensioner, samt olika kvalité gör att vi kan hålla korta leveranstider till förmånliga priser.
Vi kan med hjälp av vår mycket avancerade plasmaskärmaskin  med 3-d huvud, samt vår anläggning för gasskärning erbjuda snabba och prisvärda, skurna och blästrade detaljer. Maskinparken innefattar även fräsmaskiner, svarvar,  valsar och kantpress. Detta tillsammans med vår svetsavdelning gör att vi utöver ren legotillverkning, även kan kan tillhandahålla helhetslösningar åt dig som kund.

Vårt företag är även utsett som ”Hardox Wearparts” medlem. Detta genom vår kompetens inom tillverkning och konstruktion av detaljer i främst Hardox.

Vi lagerför och tillverkar slitplåtar samt krosskilar till de kända märken som finns på marknaden. Givetvis hjälper vi dig som kund att ta fram kundanpassade detaljer för  service eller ombyggnad av krossverk och andra maskiner.

Söker ni efter en samarbetspartner som kan leverera helhetslösningar likaväl som rent legoarbete så tveka inte att kontakta oss.

Utöver detta, så är vi även agent för Air Liquide.